Mignolet spreekt zich uit over Benteke: "Overstap van Aston Villa naar Liverpool niet te onderschatten"

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Mignolet spreekt zich uit over Benteke: "Overstap van Aston Villa naar Liverpool niet te onderschatten"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het eerste seizoen van Christian Benteke werd geen groot succes. De Rode Duivel kwam niet verder dan tien doelpunten en zes assists en kreeg vooral een pak kritiek. Hij zou niet meer in de plannen van Klopp passen en daarom lijkt een transfer nakende.

Benteke zelf wil echter niet weg bij The Reds. "Toen ik tekende, was dat neit voor één seizoen. Ik wil volgend seizoen blijven. Het was een moeilijk jaar, maar ik ga vechten tot het einde. Alles kan snel veranderen, dus ik blijf mij concentreren op mijn spel", aldus Benteke tegenover Daily Mail.

Hij gelooft nog in zichzelf. "Ik denk dat ik over bepaalde kwaliteiten beschik. De coach kent mijn sterktes en zwakheden en ik twijfel er niet aan dat ik onder hem verder kan blijven werken."

Steun van Mignolet

Zijn landgenoot Mignolet steunt hem in alvast. "Ik heb met hem gepraat. Hij moet gewoon hard blijven werken, want hij heeft de kwaliteiten om te slagen bij Liverpool."

De doelman benadrukt dat de overstap van Aston Villa naar Liverpool niet makkelijk is. "Bij Villa was hij de grote vedette en speelde het team in functie van hem. Hier is er meer concurrentie en de speelstijl is helemaal anders", aldus Mignolet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties