Arsenal-bestuur behoudt het vertrouwen in technische staf na zoveelste ereplaats

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 3 reacties
Arsenal-bestuur behoudt het vertrouwen in technische staf na zoveelste ereplaats

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsenal greep dit seizoen voor de zoveelste keer naast de titel en dat viel niet in goede aarde bij de fans. Maar eigenaar Ivan Gazidis is er zeker van: Arsène Wenger blijft ook volgend jaar nog aan het roer van de Engelse topclub.

"Wenger is ondertussen al voorbij de zestig, dus het is logisch dat mensen zich afvragen wanneer hij hier zal vertrekken. De waarheid is dat niemand het weet", aldus Gazidis bij The Telegraph. "Natuurlijk zal hij onze ploeg volgend seizoen ook nog leiden en we zijn plannen op lange termijn aan het maken."

"Wenger heeft altijd het belang van de club vooropgesteld. Als hij de club ooit verlaat, dan wil hij dat Arsenal er klaar voor is. Hij beschouwt dat als iets heel belangrijk", aldus de Arsenal-eigenaar. En toch greep Arsenal dit seizoen weer naast de titel.

"Beste spelers niet meer verkopen"

"We moeten teleurgesteld zijn, zeker niet tevreden, om tweede te eindigen. We willen meer dan dat en er waren zeker kansen tijdens het seizoen. Je kan niet zeggen dat de tweede plaats een ramp is. We zijn nu niet meer in de positie van vier of vijf jaar geleden waarbij we onze beste spelers moesten verkopen", besluit Gazidis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties