Zulte Waregem lepelt opnieuw oude bekende binnen!

Zulte Waregem lepelt opnieuw oude bekende binnen!
Foto: © Essevee

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem heeft zijn derde zomertransfer beet. En voor de tweede keer gaat het om een oude bekende. Brian Hamalainen keer terug naar de Gaverbeek en tekent voor twee seizoenen.

Zulte Waregem was niet de enige geïnteresseerde club in Brian Hamalainen. De linksvoetige verdediger was einde contract bij KRC Genk en dus kon de Deen op zoek naar een nieuwe ploeg.

Ook het Antwerp van Patrick Decuyper - een oude bekende van Hamalainen vanuit zijn tijd bij Zulte Waregem - wilde de linksachter aanwerven, maar uiteindelijk heeft hij dan toch voor de eersteklasser gekozen.

Terugkeer net als Davy De fauw

Een contract voor twee seizoenen lag klaar voor de 27-jarige Deen. De club heeft er zo opnieuw een linksvoetige verdediger bij. Sinds het vertrek van Bruno Godeau naar Oostende zat het wat dat betreft wat krap. Hamalainen had vier seizoenen geleden tijdens zijn eerste jaar in het buitenland een goede band met Davy De fauw, de ervaren skip die vorige week al overkwam van Club Brugge.

Na Davy De fauw en Lukas Lerager is Brian Hamalainen zo transfer nummer 3 voor Essevee. Mogelijk komt daar in de loop van de week met Timothy Derijck nog een vierde naam bij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties