Belangrijk man neemt vlak voor EK afscheid bij KBVB om opvallende reden

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties
Belangrijk man neemt vlak voor EK afscheid bij KBVB om opvallende reden

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gewezen topscheidsrechter Paul Allaerts heeft zijn functie als directeur arbitrage naast zich neergelegd. En daar is toch wel een vrij opvallende reden voor.

"Paul Allaerts heeft vandaag in overleg met de voetbalbond besloten dat hij afscheid neemt van de KBVB. Paul was sinds januari 2013 aan de slag als achtereenvolgens sportief directeur en directeur arbitrage", klinkt het in een persbericht.

Zelf is hij trots zijn rol te hebben kunnen spelen in de professionalisering van de KBVB en van het elite-arbitragekorps. "De prestaties van onze scheidsrechters in de afgelopen Play Offs waren beter dan ooit en dat maakt me trots", aldus Allaerts zelf.

Geen steun

"De KBVB wenst Paul bij monde van de Voorzitter François De Keersmaecker en Secretaris Generaal Gérard Linard uitdrukkelijk te bedanken voor zijn werk de afgelopen jaren en wenst hem alle succes in zijn verdere professionele keuzes."

Rest de belangrijke vraag: waarom Allaerts net nu stopt bij de KBVB? Uit goede bron heeft Voetbalkrant.com vernomen dat er vooral erg weinig steun was van de arbitrage zelf. Het contrast met Frank De Bleeckere - die hen wekelijks opvolgde - was te groot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties