Het EK volgens FM Welshmen ten onder en ook Duitsland ziet er niet goed uit

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Welshmen ten onder en ook Duitsland ziet er niet goed uit
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op Football Manager voorspellen we elke dag de wedstrijden op het EK. Iedereen kijkt uit naar de matchen tussen aartsrivalen Wales en Engeland enerzijds, en Duitsland en Polen anderzijds.

Engeland - Wales

Dit is zonder twijfel één van de 'hate games' op de EK. De Engelsen en Welshmen zijn de onderlinge strubbelingen uit de geschiedenis nog niet vergeten. Het belooft dan ook een wedstrijd op het scherpst van de snee te worden in Rijsel.

Toch vallen er volgens FM geen kaarten in deze wedstrijd. Wél twee own-goals. Stones slaagt er zelfs in om zowel voor als tegen zijn eigen team te scoren. Krijgen we deze middag ook drie goals? We hopen het alvast.

Bekijk hieronder de goals uit deze spektakelrijke wedstrijd. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Oekraïne - Noord-Ierland

Misschien wel de minst interessante affiche van vandaag, maar toch niet te versmaden. Na de vorige uitslagen in deze groep moeten beide teams vol aan de bak. Het wordt een échte nagelbijter met enkel een goal van Konoplyanka net voor het uur.

Bekijk hieronder de goal uit deze wedstrijd. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Duitsland-Polen

Ook hier zien we twee aartsrivalen elkaar in de ogen kijken. Topspits Robert Lewandowski komt overigens veel huidige en ex-ploegmaats tegen in deze regelrechte kraker. Ook voor de jongens met Poolse roots zoals Podolski wordt het een speciale match.

Het wordt ook een aangenaam kijkstuk, als we Football Manager mogen geloven. Hummels en Özil brengen de Duitsers op een comfortabele voorsprong, maar Lewandowski en Krychowiak kieperen die Mannshaft na de rust uit die lekkere zetel. Met een 2-2 kunnen we best tevreden zijn qua spektakel!

Bekijk hieronder de goals uit deze spektakelrijke wedstrijd. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties