Deze man moet OH Leuven opnieuw in eerste klasse krijgen

Deze man moet OH Leuven opnieuw in eerste klasse krijgen
Foto: © SC

Wim De Corte heeft een nieuwe job. De man moet als technisch directeur OH Leuven zo snel mogelijk opnieuw op het hoogste niveau krijgen. Hij zal nauw samenwerken met coach Ferrera.

"Oud-Heverlee Leuven heeft met Wim De Corte een nieuwe Technisch Directeur binnengehaald. Wim De Corte komt over van het Engelse Charlton Athletic en start op 1 juli 2016 zijn opdracht bij OHL", klinkt het bij de Leuvenaars.

"Hij heeft een schat aan ervaring in management en is gepokt en gemazeld in de voetbalwereld. We wensen Wim van harte welkom bij de OHL-familie. Hij moet zorgen voor de verdere professionalisering van de club."

Veel ervaring

Snel meespelen om de titel en dus meedoen voor promotie naar 1A, dat is het grootste doel van de Leuvenaars met de Wetteraar. Die heeft wel degelijk - ondanks zijn relatief jonge leeftijd - heel wat ervaring. Hij begon op 18-jarige leeftijd al als coach bij de jeugd van Standaard Wetteren, zonder zelf eerst op hoog niveau te hebben gevoetbald.

Na meer dan 20 jaar bij Wetteren kreeg hij kansen hogerop bij Beerschot, Roeselare en Waasland-Beveren alvorens naar Engeland te trekken. Nu keert hij echter terug naar België, met een duidelijke missie: de titel in 1B.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties