"Hazard en De Bruyne lieten Wilmots in de steek, Jordan Lukaku kan er geen reet van"

"Hazard en De Bruyne lieten Wilmots in de steek, Jordan Lukaku kan er geen reet van"
Foto: © photonews

Volg Belgiƫ nu via WhatsApp!

Marc Wilmots kwam zowel in het binnenland als in het buitenland in het oog van de storm. De analisten toonden zich erg kritisch, al zijn er ook die verzachtende omstandigheden aanvuren.

"Als je wil samenwerken, dan moet je elkaar vertrouwen. Het is duidelijk dat Courtois de trainer niet meer vertrouwt, dus dan kunnen ze niet alletwee blijven", aldus Gertjan Verbeek in Voetbal Inside.

Maar Johan Derksen nam het wel op voor de bondscoach: "Hij heeft het niet zo slecht gedaan als bondscoach. Hazard en De Bruyne zijn de vedetten die parasiteren op een leuke actie, maar bij balverlies doen ze niet mee."

Hazard en De Bruyne lieten trainer in de steek -

Johan Derksen

"Zo laten ze hun coach in de steek. Zeker als je dan op linksback een speler hebt staan als Jordan Lukaku, die broer van Romelu. Die kan er werkelijk geen reet van. De Bruyne en Hazard hebben de trainer laten vallen, zij hadden van hem een toptrainer kunnen maken."

"De trainer is door zijn eigen spelers in de steek gelaten. De media? Die lullen precies het resultaat achterna", aldus nog een erg kritische Derksen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties