Waarom Club Brugge er alles moet aan doen om Izquierdo te houden

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Waarom Club Brugge er alles moet aan doen om Izquierdo te houden
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

José Izquierdo liep er vorige week net iets minder happy dan gewoonlijk bij tijdens de wedstrijd KV Mechelen-Club Brugge. De Colombiaanse winger had via de media moeten vernemen dat blauw-zwart een riant bod van 12 miljoen euro had afgewezen. Maar waarom moet Club Izquierdo eigenlijk houden?

Wel, dat is duidelijk: Izquierdo is een van de mannen – zo niet dé man – die Club Brugge aan een tweede landstitel op rij kan helpen. Joske oogde tijdens de voorbereiding al scherp en gretig en hij zette tijdens de Supercup tegen Standard en de seizoensopener tegen Mechelen ons vermoeden nog wat extra kracht bij.

Izquierdo is niet per se de man die Club Brugge moet laten draaien, maar hij is wel meer dan ooit de man die het verschil kan maken. Akkoord, om er maar enkele te noemen: Refaelov, Vanaken en Diaby kunnen dat ook, maar vanaf het moment dat Izquierdo een bal beroert, gaat er ongelofelijk veel dreiging van uit. Vraag dat maar aan de defensie van Malinwa.

'Joske' for topschutter

Onze Club Brugge-watcher was aanwezig Achter de Kazerne en nam de prestatie én de mimiek van Izquierdo onder de loep. Als Club erin slaagt om Izquierdo opnieuw hélemaal gelukkig te maken, dan is de flankaanvaller tot héél veel in staat.

Het is een man van flitsen en een man die per seizoenshelft voor een dozijn aan doelpunten kan zorgen. Het zou ons dan ook niet verbazen als Izquierdo aan het einde van het seizoen hoog op de topschutterslijst prijkt. Op voorwaarde dat hij bij Club Brugge blijft, natuurlijk.

Bekijk de mening van onze Club-watcher over Izquierdo in onderstaande video. Opgelet, het laden van het fragment kan even in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties