Boskamp heel kritisch voor Anderlecht: "Ze moeten eigenlijk een halve ploeg kopen"

Redactie
| 9 reacties
Boskamp heel kritisch voor Anderlecht: "Ze moeten eigenlijk een halve ploeg kopen"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht maakte woensdag geen enkele kans tegen Rostov in eigen huis. Een pijnlijke conclusie, die door Johan Boskamp nog wat meer in de verf gezet wordt. De ex-coach van paars-wit toont zich bijzonder kritisch.

Voor Boskamp is het een falen van de hele club, want Anderlecht bleek niet klaar. "De huidige selectie hangt met haken en ogen aan mekaar en er zijn nog te veel onzekerheden. De club, het bestuur en de trainer waren gewoon nog niet klaar met hun huiswerk. Als je eind juli je belangrijkste wedstrijd van het seizoen speelt, moet je selectie voor 90% rond zijn", vindt Boskamp in HLN.

Ik vraag me af of de trainer wel inspraak had in de transfers

En daarbij wordt niet enkel naar de coach gekeken, maar vooral naar de bestuurstop. Herman Van Holsbeeck rondde gisteren nog twee transfers af met Teodorczyk en Capel, maar die kwamen dus te laat. "Ik vraag me dan ook af in welke mate de trainer zeggenschap heeft in de aankopen", aldus Boskamp nog.

"Ik hoop dat die twee aanwinsten echte versterkingen zijn. Op basis van de wedstrijd tegen Rostov moet Anderlecht eigenlijk een halve ploeg kopen. Maar voor hetzelfde geld zetten ze zondag tegen Kortrijk een wereldprestatie neer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties