Er zat bijna een levende legende bij de Rode Duivels

Redactie
| 2 reacties
Er zat bijna een levende legende bij de Rode Duivels
Foto: © Photonews

Volg België nu via WhatsApp!

De voetbalbond had meerdere kandidaten om Marc Wilmots op te volgen, maar er werden snel knopen doorgehakt. Volgens HLN scheelde het trouwens niet veel of Thierry Henry had ook bij de Rode Duivels gezeten.

Rolf Rangnick, die op de shortlist stond, wou Henry meebrengen naar België als assistent. Maar de Duitser was niet van plan zich in België te vestigen en zijn tactische flexibiliteit werd in vraag gesteld. Ook Thierry Henry, met wie hij een tandem wou vormen, wil zijn analistenbaan in Engeland niet opgeven.

Om diezelfde reden moest hij onlangs nog opstappen als jeugdcoach van Arsenal. Arsène Wenger kon het niet hebben dat hij kritiek gaf op Olivier Giroud, de spits van The Gunners. Henry kreeg de keuze om te stoppen als analist, maar koos ervoor om dat niet te doen.

Rudi Garcia was dan weer iets te veel 'à l'improviste' zijn discours komen doen en dus viel de keuze snel op Martinez. Alledrie de trainers werden op het kasteel van Bart Verhaeghe ontvangen om er hun sollicitatiegesprek te houden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties