Quizvraag: wanneer scoorde Anderlecht nog eens vijf keer?

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 7 reacties
Quizvraag: wanneer scoorde Anderlecht nog eens vijf keer?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Je moet al een straf geheugen hebben om te weten wanneer Anderlecht nog eens vijf keer scoorde. Vroeger gebeurde dat wel eens regelmatig, nu was het al héél lang geleden.

Anderlecht scoorde de laatste jaren niet zoveel meer. Om een match te vinden waarin ze vier keer scoorden, moeten we al teruggaan naar 20 december 2015 op het veld van Club Brugge, 18 oktober 2015 wonnen ze met 0-4 op Zulte Waregem. Maar vijf? Dat hadden we vorig seizoen niet gezien. Het seizoen ervoor wel. Op 25 april 2015 thuis tegen... jawel KV Kortrijk.

De trainer wil niet dat we terugkruipen bij een voorsprong, maar doorgaan om er nog te maken

"Is het al zo lang geleden? Dat is wel zeer spijtig", reageerde Youri Tielemans. Het is echter de nieuwe manier van spelen van Anderlecht. "De trainer wil niet dat we terugkruipen bij een voorsprong, maar wel doorgaan om er nog te maken", zei Tielemans nog. "Dat is wel leuk spelen zo."

En het waren ook nog vijf verschillende spelers die scoorden. "Dat is wel een leuke vaststelling", knikte Leander Dendoncker. "We hebben veel spelers die kunnen scoren. En Kaminski speelde dan nog geen slechte match of het waren er nog meer geweest."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties