Zidane heeft een nieuw goudhaantje: "Ik heb plannen met hem"

Zidane heeft een nieuw goudhaantje: "Ik heb plannen met hem"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wie is die Marco Asensio die gisteren die fantastische treffer maakte in de Europese Supercup? Het talent van Real Madrid blijkt een grote toekomst voor zich te hebben als we Zinedine Zidane mogen geloven. En hijzelf gelooft sterk in de Spaanse middenvelder.

Real Madrid nam het gisteren in Trondheim op tegen Sevilla en Asensio scoorde daarin de openingsgoal. Uiteindelijk werd het 3-2 voor de Madrilenen. Vorig seizoen werd Asensio nog verhuurd aan Espanyol, maar dat zit er dit seizoen niet in. "Hij blijft bij ons en in de A-kern", zei Zinedine Zidane na de wedstrijd. "Ik heb plannen met hem. Als hij zo speelt, zal ik heel gelukkig worden."

Zelf was Asensio bijzonder tevreden. "Het was knokken vandaag", zei hij op de website van de UEFA. "Dani Carvajal maakte een wondergoal. Onze mentaliteit heeft de doorslag gegeven. We hebben zoiets van: 'We kunnen elke match winnen'."

Asensio gaf vorig seizoen 15 assists. Niet slecht voor een 20-jarige

De middenvelder speelde vorig seizoen 37 matchen voor Espanyol en scoorde daarin 4 keer. Maar de statistiek die Zidane waarschijnlijk het liefst zag, was die van zijn aantal assists: 15. Niet slecht voor een 20-jarige...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties