"Onder van den Brom heb ik mij geamuseerd, onder Jacobs iets minder en Preud'homme is zonder twijfel de beste coach"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 21 reacties
"Onder van den Brom heb ik mij geamuseerd, onder Jacobs iets minder en Preud'homme is zonder twijfel de beste coach"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als je als voetballer de dertig voorbij bent, heb je wel al het een en het ander meegemaakt tijdens je carrière. Tom De Sutter werkte samen met enkele grote namen uit het Belgische trainerswereldje en haalde samen met Voetbalkrant.com herinneringen op.

“Preud’homme is zonder twijfel de beste coach waar ik in heel mijn carrière mee heb samengewerkt. Ik heb al verschillende goede trainers gehad, maar Michel is werkelijk met alles, alles, alles, en dan bedoel ik écht alles bezig. Hij besteedt zelfs aandacht aan de kleinste details", aldus De Sutter.

“Het analyseren van de tegenstander, het analyseren van de eigen spelers en die beter maken, tactisch; Preud’homme is wat mij betreft het totaalpakket als trainer. Glen De Boeck was op dat vlak ook sterk, maar Preud’homme is nog completer.”

Tom De Sutter en Michel Preud'homme konden het bij Club Brugge heel goed met elkaar vinden.

Plezant onder van den Brom, iets minder plezant onder Jacobs

De Sutter dacht ook even terug aan de andere trainers die hij tijdens zijn carrière meemaakte. “Onder Van den Brom heb ik mij bij Anderlecht goed geamuseerd, die gaf veel leuke trainingen. Onder Ariël Jacobs heb ik mij iets minder geamuseerd, maar dat was ook een goede trainer.” (lacht)

“Ik heb ook met Harm Van Veldhoven gewerkt en nu met Georges Leekens, ook een topper. Ja, ik heb best wel goede en leuke trainers gekend tijdens mijn carrière.”

Ariël Jacobs als trainer van Anderlecht. Niet de meest plezante, maar wel een goeie coach als we De Sutter mogen geloven.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties