Ziekenboeg Antwerp puilt uit: "We zoeken evenwicht en ik heb het stilaan gehad met dom puntenverlies"

Dirk Pieters vanuit Antwerpen
| 9 reacties
Ziekenboeg Antwerp puilt uit: "We zoeken evenwicht en ik heb het stilaan gehad met dom puntenverlies"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp is met 5 op 12 aan het seizoen begonnen. Vrijdag wacht een nieuwe kans op puntengewin tegen Lierse. Het moet daarbij wel de wonden likken, want de ziekenboeg puilt uit.

Dom, Binst en Jaeken sukkelen allen nog met de knie en moeten nog niet meteen terug verwacht worden, terwijl ook Daeseleire, Kudimbana en Biset out zijn. Die laatste liep een hersenschudding op in een duel vorige zondag in het Koning Boudewijnstadion tegen Union.

Door die omstandigheden zal de basisdefensie opnieuw vertimmerd zijn. The Great Old gebruikte al zeven verdedigers in vier partijen: Colpaert, Biset, Van Steenkiste, Corryn, Duplus, Dom en op Union zelfs Remacle als rechtsachter.

Fred Vanderbiest: "Heb het stilaan gehad met dat dom puntenverlies"

Een gebrek aan stabiliteit dat er vorig jaar misschien wel was. "We zoeken nog een beetje ons evenwicht, maar we zijn stilaan naar de juiste vorm aan het groeien", aldus Fred Vanderbiest op de wekelijkse persconferentie.

"De ploeg die nu vrijdag zal starten, zal zowat de basisploeg worden voor de volgende maanden. We hebben stabiliteit nodig en ik heb het stilaan gehad met dat dom puntenverlies."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties