Preud'homme over mislopen gerichte versterking: "We waren rond met Benfica én Carcela, maar..."

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 23 reacties
Preud'homme over mislopen gerichte versterking: "We waren rond met Benfica én Carcela, maar..."

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het bleef opmerkelijk stil op Transfer Deadline Day bij Club Brugge. De regerende landskampioen wilde nog een gerichte aanvallende versterking halen, maar Mehdi Carcela koos in extremis voor het Spaanse Granada. "Spijtig", aldus Michel Preud'homme.

“Het is spijtig dat Carcela uiteindelijk niet is gekomen. Zeker omdat we een akkoord hadden met Benfica én de speler zelf. Ik heb Mehdi een paar keer gesproken en hij stond positief tegenover een transfer naar Club Brugge.”

En toch kwam Carcela niet naar Jan Breydel… “Er moet nog iets gebeurd zijn waardoor hij uiteindelijk niet voor ons heeft gekozen. Wat? Dat weet ik niet. Ik heb verhalen gehoord, maar daar ga ik niet over uitweiden. Dat een speler voor een andere club kiest, oké, maar ik had gedacht dat hij iets zou laten weten.”

"Spijtig, want Carcela was een meerwaarde geweest"

Michel Preud'homme

Preud’homme probeerde de ex-speler van Standard nog aan de lijn te krijgen, maar tevergeefs… “Ik hoopte op een korte uitleg van Mehdi, maar ik heb hem niet meer gehoord.”

“Ik heb hem twee keer proberen te bellen, maar heb het nu ook geen tien keer geprobeerd. Het is jammer, want eigenlijk was alles geregeld. Carcela was zeker en vast een meerwaarde geweest. Het bestuur heeft er alles aan gedaan om nog versterking te halen, maar het is niet gelukt.”

Toch is Preud'homme tevreden over de Brugse zomermercato. "Hét doel was om onze kampioenenploeg samen te houden en dat is heel goed gelukt. Ik kan dus gerust tevreden terugblikken op de voorbije transferperiode."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties