Dierckx bedankt Vanderbiest na tumultueuze week: "Hoop dat ik iets teruggedaan heb"

Johan Walckiers
Johan Walckiers en Dirk Pieters
| 6 reacties
Dierckx bedankt Vanderbiest na tumultueuze week: "Hoop dat ik iets teruggedaan heb"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tuur Dierckx schoot zaterdagavond Antwerp naar de winst in de slotminuut. De vinnige aanvaller lag deze week onder vuur door zijn betrokkenheid in het gokschandaal. En zijn goal draagt hij volledig op aan zijn coach, Fred Vanderbiest.

Na weken van kommer en kwel na elke match kon Antwerp eindelijk nog eens juichen, al was het allesbehalve goed. "We zijn er toch blij mee", lachte Dierckx. "Het geluk stond eens aan onze kant. Al weken speelden we degelijk tot goed, maar wonnen we niet. Nu zat het eens mee."

Na zijn rumoerige week was het voor Dierckx toch een positieve afsluiter. "Het was een enorme ontlading toen ik de bal tegen de netten zag gaan. Deze zege doet iedereen in de club deugd", aldus de van Club Brugge overgenomen aanvaller.

Vanderbiest zet Dierckx uit de wind

Deze week werd hij genoemd als één van de jongens die gegokt had op eigen matchen, maar Fred Vanderbiest bleef het vertrouwen in hem bevestigen. "Ik ben onze coach en de spelers heel dankbaar voor de steun deze week. Na de match heb ik de trainer nog een bedankt en ik hoop op deze manier iets voor hem te hebben teruggedaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties