Origi over zijn seizoensstart in spaarmodus en de interesse van Juventus: "Rond iemand die weinig speelt, circuleren altijd geruchten"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Tubeke
| 2 reacties
Origi over zijn seizoensstart in spaarmodus en de interesse van Juventus: "Rond iemand die weinig speelt, circuleren altijd geruchten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Terwijl enkele Rode Duivels furieus uit de startblokken schoten dit seizoen, nam Divock Origi een rustige aanloop. Maar aan vertrouwen heeft de nummer 9, zo noemt hij zichzelf, niet ingeboet.

In de Premier League staat de teller van Origi voorlopig op vijf invalbeurten die samen goed waren voor 98 speelminuten. In de League Cup stond hij wel al twee keer in de basis.

"Ik heb toen ook twee keer gescoord", voegde Origi er dinsdag op het persmoment van de Rode Duivels fijntjes aan toe. "Uiteraard had ik gehoopt al verder te staan. Maar door het EK sloot ik later aan, en dan was er ook nog die blessure die me afremde. Ik heb tijd nodig om mijn kans af te dwingen."

Nacer Chadli en Christian Benteke kozen na een seizoen met weinig minuten bij respectievelijk Tottenham Hotspur en Liverpool voor een tussenstop bij West Brom en Crystal Palace. Maar aan die carrièreweg denkt Origi vooralsnog niet. Met Jürgen Klopp heeft onze landgenoot een coach die énorm in hem gelooft.

Het is niet gemakkelijk om te voelen dat je vooruitgang boekt en niet speelt

"Ik vertrouw erop dat het goedkomt met mij bij Liverpool. Het is niet gemakkelijk om te voelen dat je vooruitgang boekt en niet speelt, maar in voetbal verandert alles snel. Ik moet gewoon geduldig zijn."

"Dat mijn naam weer bij Juventus opduikt? Rond een speler die niet speelt, circuleren altijd geruchten. Ik focus me momenteel volledig op Liverpool en stel me verder niet te veel vragen. Zo zit ik in mekaar", besloot een vastberaden Origi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties