Reactie Smaakmaker Hernán Losada is trots: "Mooi voetbal én 16 op 18: dat is prachtig!"

Koen Frans
Koen Frans
| 14 reacties
Smaakmaker Hernán Losada is trots: "Mooi voetbal én 16 op 18: dat is prachtig!"
Foto: © jan mees

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Na de 2-0 zege tegen ASV Geel staat Beerschot-Wilrijk alleen aan de leiding in 1ste amateur. Publiekslieveling Hernán Losada vindt dat de buitenwereld de prestaties van zijn ploeg niet mag onderschatten.

Al na twee minuten rolde de eerste 'Eviva Losada' van de Kielse tribunes. Hernán Losada had zijn ploeg net op voorsprong gebracht met een heerlijke vrijschop. "Ik had verwacht dat de doelman een stapje naar rechts ging zetten en de bal vloog er mooi in", zei Losada na de match aan Voetbalkrant.

In de blessuretijd van de eerste helft miste de Argentijn wel een strafschop. "Ja, het lukt me beter als er een muurtje staat", grapte Losada. "Nee, serieus. Het was gewoon pech. Een paar centimeter meer naar links en de bal zou via de paal zijn binnengegaan."

De tegenstander speelt vaak anti-voetbal tegen ons, maar wij trekken ons daar niets van aan.

"Met mooi voetbal"

Beerschot-Wilrijk staat voor het eerst alleen aan de leiding. "En dat is buitengewoon straf. De mensen onderschatten dat vaak, maar 16 op 18 in een reeks met veel ex-tweedeklassers is gewoon prachtig", aldus een trotse Losada.

"En dan vooral nog door de manier waarop: met mooi en snel voetbal over de grond. De tegenstander speelt vaak anti-voetbal tegen ons, maar wij trekken ons daar niets van aan. Volgende week in Dender spelen we gewoon weer onze eigen wedstrijd", blikte de 34-jarige Argentijn al even vooruit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties