Ontmoeting Ronaldo-Musonda stuit op veel kritiek in Extra Time: "Dit is pijnlijk, Ronaldo denkt dat hij een ballenjongen is"

Redactie
| 33 reacties
Ontmoeting Ronaldo-Musonda stuit op veel kritiek in Extra Time: "Dit is pijnlijk, Ronaldo denkt dat hij een ballenjongen is"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was afgelopen weekend een opmerkelijk beeld. Nadat Real Betis met 1-7 verloor van Real Madrid, wachtte de jarige Charly Musonda Junior (20) zijn grote idool Cristiano Ronaldo op voor een korte ontmoeting.

Een bizarre reactie van de Belgische belofteninternational die ook aan de tafel van Extra Time besproken werd. "Dit is pijnlijk. Ronaldo kent hem niet eens", oordeelde Marc Degryse. "Ronaldo denkt dat hij een ballenjongen is", vulde Filip Joos dan weer aan. "Of Zidane houdt geen tactische besprekingen, of Zidane heeft het niet over Musonda gehad, of Ronaldo slaapt tijdens de tactische briefing."

Hoe dan ook komt dit het imago van Musonda niet ten goede meent Degryse. "Dit is slecht voor Musonda. Wat moeten zijn ploegmaats hiervan denken? Ze denken dat hij iemand is die om handtekeningen vraagt. Hij komt te veel in de media met zulke zaken. Hij is te weinig met voetbal bezig. Hij moet zich concentreren op wat hij moet doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties