Essevee groeit gestaag door en breekt mooi record

Essevee groeit gestaag door en breekt mooi record
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem en Club Brugge maakten er een beklijvende, maar weinig hoogstaande partij van aan de Gaverbeek. Het werd uiteindelijk een logische 0-0, maar daar waren de fans allerminst ontevreden over. En die kwamen ook massaal naar de match.

Het Regenboogstadion wordt fase per fase mooier gemaakt met nieuwe of vernieuwde tribunes. Momenteel is fase twee (het sfeervak) afgerond en is het wachten op fase drie (aan de kant van de vijvers). Momenteel staat de capaciteit van het stadion dan ook op 12.500.

Tegen Club Brugge was het stadion net niet helemaal uitverkocht. Een vrij tot volledig gevuld uitvak en ook drie volledig uitverkochte tribunes zorgden samen wel voor 12.123 toeschouwers.

En dat is een record. Nooit eerder zaten er aan de Gaverbeek zoveel fans samen. Het is een zoveelste stap in de gestage groei die Essevee momenteel doormaakt. Als ze ook als leider de match tegen Anderlecht mogen aanvatten krijgen we tegen paars-wit op zondagnamiddag 19 november misschien wél een vol stadion?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties