Kristinsson drukt meteen zijn stempel op Sporting Lokeren, en dat ondervinden spelers aan den lijve

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Kristinsson drukt meteen zijn stempel op Sporting Lokeren, en dat ondervinden spelers aan den lijve
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren haalde vorige week met Runar Kristinsson een nieuwe trainer in huis. De IJslander vervangt Georges Leekens en probeerde tijdens zijn eerste trainingen in het Waasland meteen zijn stempel te drukken.

“Het waren leuke, maar intensieve trainingen”, blikt jonkie Bob Straetman terug op de eerste dagen onder Kristinsson. “Ook op tactisch vlak was het soms best wel zwaar. Er kwam nu en dan veel denkwerk bij kijken.”

“Daarnaast was onze algemene conditie misschien niet zo goed. De coach hamerde er dan ook op dat we vanaf nu negentig minuten lang ons spel moeten kunnen brengen, zonder te verzwakken.”

"We moeten zo snel mogelijk zien weg te komen uit de kelder van het klassement"

Bob Straetman

Kristinsson speelde jaren geleden zelf nog bij Lokeren, maar die periode maakte de amper 18-jarige Straetman niet actief mee. “De coach speelde hier nog voor ik het goed en wel kon beseffen. Maar ik moet zeggen dat ik tot dusver enkel en alleen positieve zaken over hem hoorde. Killian (Overmeire, nvdr.) speelde bijvoorbeeld nog met hem samen en is lovend.”

Nu hoopt Straetman met Lokeren een goede reeks neer te zetten. “Dit is een boeiend hoofdstuk voor Sporting Lokeren. We moeten zo snel mogelijk zien weg te komen uit de kelder van het klassement, want daar horen we gewoonweg niet thuis. Er zit genoeg talent in deze ploeg om van die laatste plaatsten weg te komen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties