Reactie Ivan Leko blijft gefrustreerd achter na onwaarschijnlijke remonte Eupen: "Alsof ik Lionel Messi op het veld zag staan"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Eupen
| 9 reacties
Ivan Leko blijft gefrustreerd achter na onwaarschijnlijke remonte Eupen: "Alsof ik Lionel Messi op het veld zag staan"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het mocht voor STVV am Kehrweg alweer niet zijn. Hoewel de Truienaars deze keer op voorsprong kwamen, volgde voor de zevende match op rij ondertussen geen zege.

De trip naar de Oostkantons kon nochtans niet beter beginnen voor de Kanaries. "We hadden de totale controle tijdens de eerste helft, met de verdiende 0-1 en kansen op 0-2 en zelfs 0-3. Maar dit waren twee matchen in één wedstrijd", sloeg Ivan Leko na afloop de nagel op de kop.

De manier waarop Sylla gelijk maakte hebben we wel vijftien keer bekeken

Ivan Leko

Op een kwartier tijd ging het van 0-1 naar 3-1. "Ongelofelijk frustrerend", ging Leko verder. "De manier waarop Sylla gelijk maakte hebben we wel vijftien keer bekeken. Nadien slikten we twee identieke goals. Afstandschoten vanop 25 meter. Ik kreeg het gevoel dat Messi op het veld stond."

"Elke week slikken we te gemakkelijk doelpunten. Dat is ons probleem in de Jupiler Pro League. Na de 3-1 zag ik wel nog een positieve reactie van mijn ploeg, andere teams zouden wegzakken. Maar vier tegendoelpunten in 45 minuten is gewoon niet goed", besloot de Kroaat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties