Preud'homme gelooft in jong talent: "We werken hard met hem. Hij krijgt bijles van Clement"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 15 reacties
Preud'homme gelooft in jong talent: "We werken hard met hem. Hij krijgt bijles van Clement"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge probeert zo vaak mogelijk de kaart van de jeugd te trekken. In het Jan Breydelstadion beschikken ze over enkele heel getalenteerde jonkies en Michel Preud'homme heeft er ook vertrouwen in.

Eén van de jonge mannen die de voorbije weken redelijk wat kansen kreeg, is Wesley Moraes. De Braziliaanse aanvaller is nog steeds maar 19 en hoewel hij nog steeds op zoek is naar zijn eerste goal van het seizoen, liet hij al fraaie dingen zien.

Afgelopen zondag tegen Genk, toonde Wesley zich tijdens een invalbeurt. “Wesley is heel goed ingevallen", aldus Preud'homme over zijn spits. "Hij recupereerde een bal die zo goed als buiten was, en uiteindelijk scoorden we uit het vervolg van die actie. Ei zo na scoorde hij nog de 2-1 met een kopbal, één van zijn mindere punten.”

Bijles van Clement

Wesley is een ruwe diamant, zoveel is duidelijk. In Brugge zijn ze dan ook bezig met die te slijpen. “We werken enorm hard met Wesley. Om zijn kopspel te verbeteren krijgt hij bijles van Philippe Clement, zelf altijd al een hele goede kopper geweest, hé”, lachte Preud’homme nog tot slot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties