Mooie woorden voor Rode Duivel: "Eén van de beste middenvelders in de Premier League"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Mooie woorden voor Rode Duivel: "Eén van de beste middenvelders in de Premier League"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als je aan de Rode Duivels denkt, dan denk je in eerste instantie aan Kevin De Bruyne, Eden Hazard en Romelu Lukaku. Maar één van de mannen die op veel respect van zijn collega's kan rekenen, is Moussa Dembele. De centrale middenvelder is op technisch vlak zonder twijfel één van onze beste spelers.

Op de webstek van Tottenham Hotspur, de club van Dembele, haalde Danny Murphy de loftrompet boven voor zijn voormalige ploegmakker van bij Fulham. “De voorbije achttien maanden heeft Moussa gespeeld zoals ik dacht dat hij meteen zou spelen toen hij Fulham inruilde voor Tottenham.”

“De komst van Mauricio Pochettino was heel belangrijk voor Moussa. Volgens mij krijgt hij van zijn trainer de vrijheid om zichzelf te uiten op het veld. Als hij dat onderdeel van zijn spel combineert met zijn unieke kracht en verdedigende kwaliteiten, heb je een hele complete middenvelder.”

"Eén van de beste in de Premier League"

Danny Murphy

Murphy twijfelt dan ook niet aan de voetballer Dembele. “Moussa is niet alleen één van de beste middenvelders van Tottenham Hotspur, maar ook één van de beste middenvelders in de Premier League.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties