Vermoeide De Bruyne na glansrol tegen Barça, en wat met Kompany? Martinez schenkt klare wijn

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Tubeke
| 1 reacties
Vermoeide De Bruyne na glansrol tegen Barça, en wat met Kompany? Martinez schenkt klare wijn
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hoewel de Rode Duivels 'maar' een oefenpot afhaspelen, willen de Belgen natuurlijk niet verliezen bij de buren uit Nederland. Welke ploeg Roberto Martinez woensdagavond de Amsterdam ArenA instuurt, wilde de bondscoach dinsdag nog niet prijsgeven.

Op Marouane Fellaini kan Martinez niet rekenen, die keerde geblesseerd terug naar Manchester. (Dat leest u hier) Hoe staat het met de paraatheid van de overige Duivels?

"Ik heb op de maandagtraining een goed beeld gekregen van de groep. Dembélé is fit, maar zal nog rust krijgen tegen Nederland", antwoordde de Catalaan. "De Bruyne die pas enkele weken terug is, voelt de vermoeidheid. Maar hij maakt morgen zeker deel uit van de kern."

Ik ben van plan mijn wisselmogelijkheden optimaal te benutten

Roberto Martinez

En dus hoeven we weinig wijzigingen te verwachten in de typeploeg. "Het is belangrijk om continuïteit te creëren. De match tegen Nederland dient om de partij tegen Estland voor te bereiden."

"Wat met Kompany? Vincent gaf me maandag een frisse indruk. Hij zal niet twee keer de volle 90 minuten in actie komen, maar hij is inzetbaar in beide matchen. Ik ben van plan mijn wisselmogelijkheden optimaal te benutten", aldus Martinez.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties