Probleem Weiler opgelost? De backs zijn terug

Probleem Weiler opgelost? De backs zijn terug
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht heeft een probleem op zijn backs, maar dat zou na de internationale break wel eens opgelost kunnen zijn. René Weiler ziet immers heel wat jongens terugkeren.

Ten eerste Dennis Appiah, die eerst 6 weken out ging zijn, maar uiteindelijk 2,5 maand aan de kant stond. De Franse rechtsachter heeft de training hervat en zal waarschijnlijk eerst nog een match met de beloften meespelen vooraleer in aanmerking te kunnen komen. En ook Andy Najar doet de groepstraining volop mee, maar zal eerst ook hernemen bij de beloften.

Dat betekent dat Weiler ineens de beschikking heeft over twee jongens die echt rechtsback kunnen spelen. En daardoor heeft hij ook de keuze om Uros Spajic centraal uit te spelen. Wat niet slecht uitkomt nu Olivier Deschacht een aantal weken onbeschikbaar is.

Eindelijk Obradovic?

En Weiler kan ook rekenen op Ivan Obradovic, die de laatste twee wedstrijden wel al op de bank zat. Mogelijk kan hij tegen Zulte Waregem al in de basis beginnen. Maar daar staan ook vraagtekens bij, want Weiler is er niet van overtuigd dat de Serviër voluit durft gaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties