Deze Belgische topclubs stellen volgens onze lezers het zwaarst teleur dit seizoen

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 11 reacties
Deze Belgische topclubs stellen volgens onze lezers het zwaarst teleur dit seizoen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ons debat van de week ging woensdag over de Belgische topclubs die dit seizoen niet echt fantastisch bezig zijn. De uitkomst van meest teleurstellende topclub was niet echt een grote verrassing.

Bijna de helft (48,94%) van onze lezers is ervan overtuigd: Anderlecht is met voorsprong de club die het zwaarst teleurstelt dit seizoen. Anderlecht kon tot dusver nog geen champagnevoetbal op de mat leggen. De riante 6-1 overwinning tegen Mainz was een lichtpuntje, maar in het weekend was het opnieuw tijd voor ontnuchtering.

Club op plek 2

De Belgische recordkampioen blijft landskampioen Club Brugge voor. Blauw-zwart kreeg 23,4% van de stemmen. Ook bij Club loopt het dit seizoen stroef. Het voetbal is vlotter dan in het Astridpark, maar de troepen van Preud'homme laten te veel punten liggen. Ook in de Champions League blijft Club verweesd achter met 0 op 12.

Op plek 3 was er een ex aequo tussen AA Gent en Standard. Beide ploegen haalden net geen 13% van de stemmen. Racing Genk, dat dit seizoen toch wat met een uitcomplex sukkelt, is de topclub die het minst teleurstelt met 10,64% van de stemmen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties