Zowel Antwerp als WS Brussel in problemen? "Minieme administratieve vergissing"

Zowel Antwerp als WS Brussel in problemen? "Minieme administratieve vergissing"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Opmerkelijk nieuws in Sportleven, waar enkele weken geleden plots stond dat zowel Antwerp als WS Brussel (de ex-club van John Bico) onderdeel waren van een 'Aanleg van schorsing van de sportactiviteiten'. Wat is er aan de hand? Dat vroegen we even na.

Zowel WS Brussel als Antwerp stonden in Sportleven van 2 november in 'aanleg van schorsing van de sportactiviteiten, omwille van verschuldigde bedragen'. Tot op heden werden ze nog niet van dat lijstje geschrapt.

Toch is er bij beide clubs geen reden tot onmiddellijke paniek. Bij WS Brussel gaat het over bedragen die de club nog moet aan Zaiour en Boissy, die tot 2013 technisch directeur en coach waren bij het team.

Bij Antwerp ging het dan weer over verschuldigde bedragen aan de KBVB. Maar The Great Old maakt zich allerminst zorgen: "Na een herberekening van de KBVB bleek dat er nog een klein bedrag openstond", aldus Antwerp in een reactie aan Voetbalkrant.com.

En het 'probleem' is ondertussen ook al helemaal opgelost: "Dat kleine bedrag is ondertussen vereffend. Het gaat om een minieme administratieve vergissing, meer niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties