Blessure Courtois blijkt toch niet zo erg: "Ik heb er al twee weken last van"

Tim Bex
Tim Bex
| 1 reacties
Blessure Courtois blijkt toch niet zo erg: "Ik heb er al twee weken last van"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Geen Thibaut Courtois, maar Simon Mignolet tussen de palen in de oefenmatch tegen Nederland. Courtois moest tevreden zijn met een plekje op de bank, maar toch eiste de doelman van Chelsea een hoofdrol op.

Op beelden viel te zien dat het linkeroog van Courtois helemaal rood zag. Aanvankelijk dacht men aan een blessure, maar het is wellicht slechts het gevolg van een gesprongen bloedvaatje. Toch had het oog van Courtois niets te maken met de keuze voor Mignolet, aangezien de ex-doelman van Genk ook met het rode oog kon spelen.

Courtois zou in de gewonnen wedstrijd van Chelsea tegen Everton ook al last gehad hebben van zijn oog, alleen werd dat toen nog niet opgemerkt. Maar de doelman stelt iedereen gerust: "Alles is oké met mijn oog. Ik heb er al twee weken last van, maar het heeft geen invloed op mijn keeperskwaliteiten."

De Chelsea-goalie is bezig aan een sterk seizoen. Hij speelde alle elf wedstrijden in de competitie en hield maar liefst zes keer de nul. De laatste vijf wedstrijden in de Premier League heeft Courtois zich nog niet moeten omdraaien.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties