Nieuwe en verrassende Antwerp-T2 zegt meteen waar het op staat: "Iedereen die naar hier komt, moet puntenloos vertrekken"

Dirk Pieters en Redactie
| 23 reacties
Nieuwe en verrassende Antwerp-T2 zegt meteen waar het op staat: "Iedereen die naar hier komt, moet puntenloos vertrekken"
Foto: © Voetbalkrant.com

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Royal Antwerp FC kondigde enigszins verrassend deze week de komst van twee nieuwe stafleden aan. Zo stelde de oudste club van het land Sadio Demba aan als T2.

De nieuwe eerste assistent mocht meteen de media te woord staan donderdag. T1 David Gevaert ontbrak namelijk op het wekelijkse persmoment. "Ik kom met plezier terug naar de Bosuil", opende Demba. "Er zijn veel zaken veranderd op Antwerp. Met vooral nieuwe spelers. Maar ik voel me toch opnieuw thuis."

Het is tijd om op te staan, we zullen ons doel bereiken

Antwerp staat dit weekend voor een nieuwe start. "Daar zijn we niet bang voor", ging de T2 verder. "Er is altijd druk, maar het is van moeten op dit moment. We zijn slecht begonnen, nu is het tijd om op te staan. We zullen ons doel bereiken."

Eerste opdracht: Cercle Brugge. "Iedereen start op nul. Cercle eindigde als laatste, maar dat wil niets zeggen. Zij komen naar hier. Wij spelen thuis en de punten blijven hier. Iedereen dat naar hier komt, moet zonder punten vertrekken", klonk Demba vastberaden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties