Persoons neemt het op voor uitgefloten Lokeren-speler: "Spijtig dat het publiek dat doet"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Persoons neemt het op voor uitgefloten Lokeren-speler: "Spijtig dat het publiek dat doet"
Foto: © Photonews

Sporting Lokeren stelde tijdens de vorige speeldag, thuis tegen KV Mechelen, ietwat teleur. Verdedigend stond het best goed bij de ploeg van Runar Kristinsson, maar op aanvallend vlak was het een pak minder.

Al pleiten er wel verzachtende omstandigheden in het voordeel van Kristinsson. De IJslander moet nog aanvallende automatismen in zijn ploeg slijpen en bovendien was ook dé leider van de Lokerse aanval – Tom De Sutter – de voorbije wedstrijden nog niet klaar voor de dienst.

De Sutter is bijna weer topfit, maar tegen Eupen en Mechelen moest Marko Miric depanneren in de spits. Niet de positie van de 29-jarige Serviër, die het dan ook moeilijk had. “Het spreekt voor zich dat, als De Sutter fit is, dat iemand is die altijd in de spits staat”, zegt Koen Persoons over het probleem in de aanval van Lokeren.

"Als publiek Miric uitfluit, vind ik dat spijtig"

Koen Persoons

“Maar... als ik hoor dat het publiek Miric dan begint uit te fluiten, want zo voelde ik het toch aan tegen Mechelen, vind ik dat spijtig. Die jongen is het niet gewend om in de spits te spelen en ik kan je verzekeren dat hij hard werkt. Hij doet er echt alles aan.”

“We hebben als Lokeren zijnde een nieuwe start genomen en dan vind ik dat iedereen een nieuwe kans moet krijgen. Vroeger was er ook kritiek. Toen kon ik me daarin vinden, want sommige spelers werkten toen niet hard genoeg. Maar nu doet iedereen zijn best.”

“Als een speler de bal dan één, twee of zelfs drie keer slecht controleert, moet je hem blijven steunen. We moeten één geheel vormen. En we hebben iedere speler nodig, hoor”, besluit Persoons.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties