Nog méér hommeles op Bosuil: 'Iedereen heeft schrik van Bico, ook Remacle persona non grata'

Redactie
| 194 reacties
Nog méér hommeles op Bosuil: 'Iedereen heeft schrik van Bico, ook Remacle persona non grata'
Foto: © photonews

Het gaat van kwaad naar erger op Den Bosuil, lijkt het wel. Nadat David Gevaert opstapte lijken ook enkele spelers helemaal naast de ploeg te vallen. En ondertussen zit de schrik er goed in.

De nieuwste telg die het kind van de rekening is geworden, heet Jordan Remacle. Naar de reden is het voorlopig in het duister tasten, maar de kans dat hij nog speelt lijkt bijzonder klein te zijn geworden. Na een opstootje tussen Limbombé en Bico én het opstappen van David Gevaert is het een zoveelste incident op Antwerp in de paar weken dat Bico er al de scepter zwaait.

Volgens Het Laatste Nieuws zouden de spelers bovendien schrik hebben van de sterke man. Wie tegenstribbelt, moet vrezen voor zijn plek klinkt het. Voorzitter Michel sust: "Als er een ladder omvalt bij Antwerp staat het al in de krant. We zijn hier al wat gewoon, we moeten ons nu vooral focussen op die tweede periode."

Geen leuk gesternte toch om die tweede periode in aan te vatten. Zondag wacht Cercle Brugge, een eventueel verlies zou ook de fans wel eens in het harnas kunnen jagen. De druk op de ketel, al presteert Bico dan misschien wel het allerbeste?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties