Thibaut Courtois uitte zijn ongenoegen na het mislukte EK, dit is volgens hem het grote verschil tussen Wilmots en Martinez

Redactie
| 2 reacties
Thibaut Courtois uitte zijn ongenoegen na het mislukte EK, dit is volgens hem het grote verschil tussen Wilmots en Martinez
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

De Rode Duivels zijn met een 12 op 12 prima gestart aan hun WK-kwalificatiecampagne. Prestaties die het mislukte EK onder voormalig bondscoach Marc Wilmots helpen verteren.

In Extra Time gaf nummer 1 Thibaut Courtois aan dat hij nog wel eens wakker ligt van de vroegtijdige uitschakeling. Achteraf spaarde de doelman de kritiek niet. Dat werd hem niet altijd in dank afgenomen. (Lees er HIER meer over)

Maar is er intussen wat veranderd onder Roberto Martinez? "We hebben niet veel tijd om te trainen, maar de dag voor de match oefenen we wel eens tactisch, hoe we druk moeten zetten op een verdediging, of balcirculatie..."

Tactische oefening van 10 minuten

"Bij Wilmots deden we de dag voor de match vaak dezelfde training. Nu kan dat variëren. Als het nodig is om een tactische oefening te doen, ook al duurt die maar tien minuten, zullen we die uitvoeren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties