Ferrera laat frustraties eindelijk vrije vrije baan: "Een speler kwam me vertellen dat zijn manager zei dat ik ontslagen zou worden"

Ferrera laat frustraties eindelijk vrije vrije baan: "Een speler kwam me vertellen dat zijn manager zei dat ik ontslagen zou worden"
Foto: © photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Zondag komt Standard op bezoek in Mechelen en dat zal wel een wedstrijd zijn die met rood staat aangekruist in het kalenderboekje van Yannick Ferrera. De coach werd er op heel vreemde wijze aan de deur gezet, bleef altijd beleefd, maar trekt nu toch even alle registers open.

Ferrera bleef altijd op de vlakte als het over de Rouches ging, maar nu hij alles laten bezinken heeft, moet er hem toch het een en ander van de maag. "Toen ik nog bij Standard werkte, kwam een speler me eens vertellen dat zijn manager had gezegd dat ik heel snel ontslagen zou worden. Heb je dat ooit al meegemaakt?", vertelt Ferrera inSport/Voetbalmagazine.

Weinigen die het eens waren met de manier waarop Ferrera behandeld werd in Luik. En zelf is hij er ook niet echt over te spreken. "Als het bestuur van de daken roept dat ze je zullen ontslaan, wordt het wel heel moeilijk om een kleedkamer te controleren."

Als het bestuur van de daken roept dat ze je zullen ontslaan, wordt het wel heel moeilijk om een kleedkamer te controleren

"Ik zal het even samenvatten. Eerst verzwak je de ploeg. Daarna verzwak je de positie van de trainer in de spelersgroep en de pers. Nadien wordt diezelfde trainer de laan uitgestuurd omdat hij geen vijftien op vijftien haalt. Dan beslist het bestuur toch om de ploeg te versterken, zodat de nieuwe trainer daar de vruchten van zal plukken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties