Ferrera zit met defensieve kopzorgen voor de topper tegen Standard

Tim Bex
Tim Bex
| 16 reacties
Ferrera zit met defensieve kopzorgen voor de topper tegen Standard
Foto: © photonews

Zondag staat KV Mechelen tegenover Standard in de Jupiler Pro League. Een speciaal duel voor zowel Standard, KV Mechelen als trainer Yannick Ferrera, die achterin moet gaan puzzelen.

Mechelen staat dit seizoen in de middenmoot, maar is verdedigend toch vrij sterk bezig. De ploeg van Yannick Ferrera hield al zes keer de nul op veertien wedstrijden. De laatste twee wedstrijden stond Colin Coosemans onder de lat om de geblesseerde Anthony Moris te vervangen. Hij slaagde er twee maal in om zijn netten schoon te houden.


Toch zijn er defensieve zorgen bij Mechelen. Nadat eerder Paulussen en De Witte al moesten afzeggen voor de wedstrijd tegen Standard, zal Mechelen allicht ook niet op Jordi Vanlerberghe kunnen rekenen. De verdediger viel uit op training met een blessure aan de adductoren.

De ernst van de blessure is nog niet duidelijk, maar de wedstrijd tegen Standard komt wellicht te vroeg. Voor Vanlerberghe is het een spijtige zaak, want de verdediger had zich net terug in de basis geknokt nadat hij eerder al enkele maanden uit was met een adductorenletsel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties