Spanning op zondag in de JPL: De tweede uit het klassement op bezoek bij nummer één

Tim Bex
Tim Bex
| 0 reacties
Spanning op zondag in de JPL: De tweede uit het klassement op bezoek bij nummer één

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de interlandbreak mogen de ploegen van de Jupiler Pro League zich weer klaarmaken om te gaan strijden voor een plaatsje in play-off 1. Dat geldt zeker voor Zulte Waregem en Anderlecht. De leider in de JPL ontvangt zondagmiddag de recordkampioen.

Het belooft een spannend duel te worden zondag in Waregem. Anderlecht staat voorlopig op de tweede plaats in het klassement en kan een gouden zaak doen door te gaan winnen op de Gaverbeek. Bij een overwinning komt de recordkampioen op twee punten van Zulte Waregem.


De wedstrijd belooft op aanvallend vlak alvast een spektakel worden. Zulte Waregem en Anderlecht scoorden beiden 24 doelpunten in 14 matchen en zijn daarmee de op één na besten in de Belgische competitie. Alleen KV Kortrijk doet beter met 25 gemaakte doelpunten.

Verdedigend is het dan weer een andere zaak voor paars-wit. Anderlecht slikte al 15 doelpunten, Zulte Waregem nog maar 9. Benieuwd of man in vorm, Lukasz Teodorczyk, het aantal tegendoelpunten van Zulte Waregem wat kan doen opkrikken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties