Reactie Weiler begint het huis te kennen: "Nee, ik denk niet dat er minder kritiek gaat komen"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 7 reacties
Weiler begint het huis te kennen: "Nee, ik denk niet dat er minder kritiek gaat komen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat weer even wat rustiger worden rond René Weiler. Moeskroen speelde het spelletje goed mee en diende als boksbal voor paars-wit. Maar de Zwitser is er niet van overtuigd dat hij nu uit het oog van de storm verdwenen is.

Weiler vindt het overdreven hoe er op hem gefocust wordt, dat weten we al langer. "Ik vind niet dat we nu over mij moeten praten. We spreken te veel over de coach. Een trainer heeft niet zoveel invloed als iedereen denkt hoor. Kijk, ik heb een groep gezien die voor elkaar werkt. Dat is het belangrijkste voor mij."

En ook Sofiane Hanni, in Qabala nog op de bank, streed op de voorposten. "Ik weet dat ik Hanni bekritiseerd heb, maar ik verwacht meer van hem. Ik ben blij met de reactie die ik gezien heb van hem."

We gaan nog veel successen boeken met deze groep

René Weiler

Maar hij rekent zich dus nog neit rijk. "Nee, ik denk niet dat er minder kritiek gaat komen. Hier is blijkbaar altijd kritiek. Als je wint, moet het mooier zijn. Dat moet je blijkbaar accepteren hier. Ik wil ook het beste niveau van deze groep vinden. We hebben objectieven en die ken ik ook goed. Maar het is een proces. Dit gaat niet van vandaag op morgen. Als we eens verliezen wil dat niet zeggen dat alles slecht is. We gaan nog veel successen boeken met deze groep."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties