Veselinovic had strafschop tegen Club Brugge niet eens mogen nemen: "De trainer was kwaad"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 32 reacties
Veselinovic had strafschop tegen Club Brugge niet eens mogen nemen: "De trainer was kwaad"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen liep afgelopen vrijdag tegen een zware nederlaag aan in het Jan Breydelstadion. Club Brugge verschalkte Colin Coosemans maar liefst zes keer. Nochtans kreeg Mechelen in de tweede helft een kans om zich terug in de match te knallen.

Bij een 3-1-tussenstand kreeg Malinwa een strafschop. Dé ideale mogelijkheid om aansluiting met Club te vinden. Verrassend genoeg nam Dalibor Veselinovic – voor het eerst dit seizoen aan de aftrap – de elfmeter voor zijn rekening. Dat behoorde niet tot het plan van zijn trainer.

“Uros Vitas was nummer één op de lijst, Tim Matthys nummer twee en Veselinovic nummer drie”, vertelde Yannick Ferrera na afloop van de partij. Dat Veselinovic de strafschop zonder veel overtuiging trapte, hielp dan ook niet bepaald.

"Ik wilde absoluut scoren"

Dalibor Veselinovic

De aanvaller excuseerde zich alvast voor de gemiste penalty. “Ik neem mijn verantwoordelijkheid voor de gemiste strafschop. Ik wilde absoluut scoren en vroeg aan Uros (Vitas, ndvr.) of ik mocht trappen."

"Ik heb de volgorde van strafschopnemers niet gerespecteerd en heb dan ook mijn verontschuldigingen aangeboden aan mijn ploegmaats. De coach was kwaad. Volgende keer zal ik de volgorde wél respecteren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties