Ex-keeper Anderlecht heeft opvallend advies voor Davy Roef: "Hard werken en geduldig zijn"

Tim Bex
Tim Bex
| 25 reacties
Ex-keeper Anderlecht heeft opvallend advies voor Davy Roef: "Hard werken en geduldig zijn"
Foto: © photonews

Davy Roef is erg aangeslagen nadat hij door Anderlecht-coach Rene Weiler naar de bank verwezen werd. De doelman is niet langer tevreden met zijn situatie en de entourage van de doelman zou bij RSC Anderlecht aangedrongen hebben op een vertrek. Toch vindt niet iedereen dat een goed idee.

"Volgens mij is het geen slimme beslissing om nu te vertrekken bij RSC Anderlecht", zegt Filip De Wilde bij Voetbalkrant.com. "Momenteel staat Roef ook niet in een machtspositie, hij zit op de bank. Volgens mij moet hij gewoon hard blijven werken en geduldig zijn."

Roef moet niet vertrekken. Hij moet hard blijven werken en geduld uitoefenen - Filip De Wilde

"Of Roef nog meer kansen had moeten krijgen? Ik denk dat Davy dit seizoen het meest van alle doelmannen bij Anderlecht onder de lat heeft gestaan", gaat de voormalige keeper van Anderlecht verder. "Hij heeft dus zeker zijn kansen gekregen."

"Als Roef effectief wil vertrekken, moet hij toch eens goed nadenken. Hij zit in een positie die vele doelmannen hem benijden", meent de 52-jarige keepertrainer. "Hij heeft de kwaliteiten om het te maken, maar hij moet gewoon geduld uitoefenen en blijven werken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties