Peter Maes blikt terug op pijnlijke avond en trekt conclusies: "We zullen enkele spelers rust moeten gunnen"

Tim Bex
Tim Bex
| 3 reacties
Peter Maes blikt terug op pijnlijke avond en trekt conclusies: "We zullen enkele spelers rust moeten gunnen"
Foto: © photonews

Racing Genk ging afgelopen weekend zwaar onderuit aan de kust. De Limburgers kregen van KV Oostende zes doelpunten om de oren en zinken naar de achtste plaats in het klassement. Voor trainer Peter Maes is het een moeilijke periode.

"Ik denk dat het de eerste keer is dat we zo ontgoocheld zijn na een wedstrijd", vertelt de coach van Racing Genk op het mediakanaal van de club. "We moeten nu naar onszelf kijken en proberen om dat moment te laten bezinken. We moeten toch proberen het positieve uit die negatieve wedstrijd te halen."

Het is nu aan ons om terug van nul te beginnen en ons volledig te focussen op de volgende wedstrijd

De wedstrijden stapelen elkaar op in België. Amper twee dagen na de pijnlijke wedstrijd tegen KV Oostende moet Genk alweer aan de slag in de Beker. "We spelen ontzettend veel wedstrijden met veel inzet. Iedere wedstrijd is belangrijk voor een ploeg als Racing Genk", gaat Maes verder.

"Nu is het aan ons om terug van nul te beginnen en te focussen op de volgende wedstrijd." Peter Maes is er van overtuigd dat enkele spelers nood hebben aan rust. "Ik zal enkele spelers rust moeten gunnen", klinkt het. "Daar is nood aan, er waren erg weinig spelers op niveau, dus we zullen enkele posities gaan wijzigen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties