Nog te vroeg voor Engels, maar Preud'homme heeft in aanloop naar kraker tegen Anderlecht goed nieuws over andere speler

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 43 reacties
Nog te vroeg voor Engels, maar Preud'homme heeft in aanloop naar kraker tegen Anderlecht goed nieuws over andere speler
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge gaat zondagnamiddag op het veld van RSC Anderlecht op zoek naar een overwinning. Dat zou de eerste sinds 1998 zijn, in het Constant Vandenstockstadion welteverstaan. Goed nieuws voor Michel Preud'home, want hij recupereert een basispion.

“Iedereen, behalve de jongens die nog steeds afwezig zijn (Diaby en De Bock, nvdr.), heeft kunnen trainen. Of iedereen ook speelklaar is? Neen, dat niet. In het geval van Engels is dat bijvoorbeeld moeilijker dan bij een aanvallend ingestelde speler zoals Refaelov", vertelde Preud'homme op zijn wekelijkse persbabbel.

"Engels heeft tijd nodig"

Michel Preud'homme

“Björn traint nog maar een week opnieuw mee. We moeten hem in alle rust aan zijn terugkeer laten werken. Hij heeft tijd nodig om opnieuw zijn niveau van voor zijn blessure te bereiken.” De kans dat Engels tegen Anderlecht in actie komt, is dan ook erg klein. Preud'homme zal geen enkel risico nemen met de man die tegen de winterstage van blauw-zwart weer echt de oude wil zijn.

Izquierdo

Is er wel weer bij: José Izquierdo. De Colombiaan werd tegen FC Kopenhagen aan de kant gehouden omdat hij sukkelde met een blessure die hij had opgelopen tijdens de match tegen KV Oostende. Als alles volgens plan verloopt, staat Joske tegen Anderlecht gewoon weer aan de aftrap.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties