Karius onder vuur: "Zet Mignolet terug in doel!"

Redactie
| 8 reacties
Karius onder vuur: "Zet Mignolet terug in doel!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool stond lange tijd helemaal bovenaan in de Premier League, maar de laatste weken moeten ze de rol lossen. En veel analisten wijzen naar de doelman die flatert. En ja, dat zou wel eens goed nieuws kunnen zijn voor Simon Mignolet.

Loris Karius maakte alweer geen te beste beurt nadat hij een houdbare vrije schop liet binnengaan. "Ik zou Karius eruit halen voor Mignolet", zei Jamie Carragher op de Briste tv. "Karius heeft me nog niets getoond dat aangeeft dat hij goed genoeg is voor dit niveau. Hij zit er mijlenver vanaf. Hij moet me nog overtuigen want als je defensie onder druk komt te staan, dan heb je een doelman nodig die redding brengt. Mijn advies is dan ook: zwijg en doe je job."

Met dat laatste doelde Carragher op een interview dat Karius gaf waarbij hij meerdere analisten op de korrel nam. "Carragher speelde lange tijd voor Liverpool ik denk dus dat zijn kritiek op mij kwam omdat hij gefrustreerd was na een nederlaag. Wellicht is hij nog een supporter, dat moet ik accepteren. Maar ik trek me niets aan van wat Gary Neville zegt. Hij was even coach maar is nu terug om de expert uit te hangen. Maar hij is altijd erg kritisch, ik denk dat hij dat bij iedereen is."

Broer Phil boos: "Ga naar huis, drink een theetje en speel voetbal"

Broer Phil Neville kon daar niet mee lachen. "Als je als jonge speler een fout hebt begaan, dan ga je zo hard als je kan werken op training, speel je je wedstrijd en zeg je niets. Pas als je enkele sterke seizoenen goed hebt gespeeld, mag je naar buiten komen en je mond open doen. Zwijg en doe je job. Ga naar huis, drink een theetje en speel voetbal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties