Mitrovic hoopt straks op één van deze topteams

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Mitrovic hoopt straks op één van deze topteams
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Straks gaan de balletjes de trommel in voor de eerste ronde met rechtstreekse uitschakeling in de Europa League. Stefan Mitrovic hoopt dat AA Gent een klepper loot.

"Vorig jaar, in de Champions League, kwamen we tegen héél sterke teams uit, maar misten we de grote namen", aldus de Serviër. "Dit jaar was dat met Shakhtar ook het geval, Europese top, maar qua naam en faam..."

Het mag dus ietsje meer zijn. "We mogen eens een mooie affiche loten, dat hebben we wel verdiend. Zo'n wedstrijd waarvan je echt kan genieten." Welke teams er voor hem uit de trommel mogen komen, is duidelijk.

Engelse droom

"Tottenham Hotspur of AS Roma. Echt een grote naam." Tottenham lijkt zijn voorkeur weg te dragen als het op die twee aan zou komen. "Het is echt mijn droom om in Engeland te voetballen, altijd al geweest", aldus de verdediger die toch al in Portugal, Spanje én Duitsland speelde.

Als er iets in het boekje van de scouts naast de naam van Mitrovic staat na AA Gent tegen Oostende is het wel dit. 'Kan een Zidanneke uitvoeren.' Hij draaide in een lange dribbel immers zoals de Franse grootmeester weg van twee tegenstanders. "Neen, voor mij was het geen verrassing, ik heb dat op training wel nog gedaan. Het was wel de eerste keer in een wedstrijd", lachte hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties