Reactie Standard-aanvoerder messcherp over Alexandre Boucaut: "Nog nooit zag ik zo'n slechte ref"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Genk
| 46 reacties
Standard-aanvoerder messcherp over Alexandre Boucaut: "Nog nooit zag ik zo'n slechte ref"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard gaf in het slot van de topper bij KRC Genk een 1-2-voorsprong weg. De man minder situatie en vele andere discutabale beslissingen van scheidsrechter Alexandre Boucaut zaten aanvoerder Adrien Trebel bijzonder hoog.

"Dit was de slechtste scheidsrechter die ik ooit tegenkwam", spaarde Trebel de harde woorden niet. "Dat zijn geen harde woorden, maar wel de pure realiteit. Ik ben echt verbaasd over wat ik vandaag allemaal heb gezien."

Vooral de opeenstapeling van kleine foutjes zat Trebel hoog. "Je kan je een keer vergissen, vandaag liep het echter de spuigaten uit", ging Trebel verder. "We zaten goed in de match, maar door al die discussies en die overdreven rode kaart raakten we uit ons ritme."

Je kan je een keer vergissen, maar vandaag liep het de spuigaten uit

En dus deelden Genk en Standard de punten. De Rouches moeten in de resterende elf duels nog vol aan de bak om zich te verzekeren van een PO1-ticket.

"We spelen nu ook buitenshuis ons eigen spel, met veel druk. Ik maak me dus nog geen zorgen", besloot Trebel. "De jongste weken zat het al eens tegen. Maar in de eindbalans zal onze kwaliteit lonen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties