Ex-trainer over 'bemoeizuchtige' Duchâtelet: "Als je geen plan hebt, dan heb je een probleem met Roland"

Redactie
| 2 reacties
Ex-trainer over 'bemoeizuchtige' Duchâtelet: "Als je geen plan hebt, dan heb je een probleem met Roland"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dat Roland Duchâtelet als voorzitter zijn trainer wel eens een handje wil toesteken, weten we sinds de gelekte e-mails bij Charlton Athletic. De voorzitter reageerde laconiek en zegt dat zoiets de normaalste zaak van de wereld is. Guido Brepoels vertelt over zijn ervaringen met de gecontesteerde voorzitter.

"Als een trainer niet begrijpt dat hij hulp krijgt en als hij die hulp in de prullenmand gooit, dan is die mens niet slim. Ik vind het dom dat hij die hulp niet aanvaardt", zei Roland Duchâtelet eerder deze week. "Ik doe dit trouwens ook met andere trainers. Na het verlies van STVV tegen Eupen met 4-2 heb ik de technische staf bijeengeroepen."

"Roland is iemand die iets aanreikt", zegt Guido Brepoels over zijn ex-voorzitter. Brepoels werkte verschillende jaren met Duchâtelet samen bij STVV. "Het hangt er als coach vanaf wat je er mee doet. Dat is iets anders dan je moeien. Zo is hij nu eenmaal. Hij wil altijd weten wat het plan is. Als je geen plan hebt, dan heb je een probleem met Roland", aldus Brepoels in TVL Sportcafé.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties