Adrien Trebel zou niet vertrekken zonder Standard de titel te schenken, maar kijkt hiervoor nu naar AA Gent en Club Brugge

Redactie
| 17 reacties
Adrien Trebel zou niet vertrekken zonder Standard de titel te schenken, maar kijkt hiervoor nu naar AA  Gent en Club Brugge
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Adrien Trebel schuwt de krasse uitspraken niet. Zo verkondigde hij ooit niet bij Standard weg te gaan zonder de club de titel te schenken.

De huidige positie van de Rouches én de transferspeculaties in acht genomen, lijkt hij die uitspraak moeilijk te kunnen nakomen. "Het voetbal zit raar ineen... De titel pakken met een club is iets dat ik absoluut wil realiseren", vertelt Trebel in Sport/Voetbalmagazine.

"Wat hebben we daarvoor nodig? Stabiliteit. Kijk naar Gent en Brugge. Ze zijn kampioen geworden omdat ze stabiel konden zijn, in hun staf en in hun kern. Ik ben hier nu twee en een half jaar en ik zit al aan mijn zesde trainer. Ik vind dat heel veel."

Met de vingers in de neus

In zijn eerste maanden was Trebel er kort bij. "Toen ik gecontacteerd werd door Standard, had de ploeg een punt of tien voorsprong - dat was onder Guy Luzon. Ik woonde enkele wedstrijden bij en dacht: verdorie, die spelen met de vingers in de neus kampioen. Uiteindelijk lukte het niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties