Preud'homme reageert op zaak-Vanhaezebrouck: "Blijkbaar is er nervositeit in Gent"

Redactie
| 8 reacties
Preud'homme reageert op zaak-Vanhaezebrouck: "Blijkbaar is er nervositeit in Gent"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondagnamiddag kijken KAA Gent en Club Brugge elkaar in de ogen. De trainers van beide ploegen - Hein Vanhaezebrouck en Michel Preud'homme - zullen dat ook gewoon kunnen doen, aangezien Vanhaezebrouck niet geschorst is.

Bij Gent verdedigden ze zich in de zaak door een eerdere schorsing van Preud’homme naar voor te schuiven. En op die manier werd de trainer van Club Brugge zonder het goed en wel te beseffen bij de hele zaak betrokken.

“Ik concentreer mij op mijn werk en mijn ploeg. Persoonlijk heb ik, toen ik vorig jaar tegen Gent en Anderlecht geschorst was in de play-offs, mijn straf uitgezeten. Blijkbaar is er nervositeit in Gent. Ik weet niet waarom”, zegt Preud’homme in Het Laatste Nieuws.

"Ik heb geen belang bij hun zaak, maar toch raak ik erbij betrokken"

Michel Preud'homme

“Ik heb geen belang bij hun zaak, maar toch raak ik erbij betrokken. Ik moet natuurlijk niet bepalen hoe ze zich verdedigen. Soit, uiteindelijk verandert het niet veel of een trainer op de bank zit of niet. Ik heb me deze week geconcentreerd op het analyseren. Er zijn veel nieuwe buitenlanders die we niet kennen, dus mijn focus lag daarop.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties