Waasland-Beveren gaat mét nieuwkomer Langil op zoek naar een driepunter tegen Westerlo

Redactie
| 4 reacties
Waasland-Beveren gaat mét nieuwkomer Langil op zoek naar een driepunter tegen Westerlo

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren speelt om 20 uur gastheer voor de komst van Westerlo. Beide clubs verkeren nog in volle degradatiestrijd en kunnen de drie punten dus goed gebruiken om afstand te nemen van Moeskroen.

Waasland-Beveren heeft als nummer 14 een bonus van 4 punten op rode lantaarn Moeskroen, Westerlo moet het als nummer 15 met 3 punten meer doen dan de hekkensluiter. Na het 2-1 verlies bij leider Club Brugge van afgelopen woensdag, hopen de Waaslanders thuis zich te herpakken.

Opvallend: bij Waasland-Beveren zit Steeven Langil in de selectie. Ook Niels De Schutter en Cherif Ndiaye zitten opnieuw in de kern van coach Cedomir Janevski.

De selectie van Waasland-Beveren: Demir, De Schutter, Buatu, Boljevic, Marquet, Gano, Langil, Cerigioni, Seck, Ndiaye, Goblet, Schwartz, Jans, Ampomah, Caufriez, Cools, Borry, Camacho, Janssens, Geentjens

Steeven Langil zit meteen in de selectie van Janevski

​Westerlo staat voor een belangrijk tweeluik met duels tegen Waasland-Beveren en STVV. Bij de bezoekers zijn Maxime Annys en Benji De Ceulaer er nog steeds niet bij. Marko Nikolic zit wel voor het eerst in de kern van Jacky Mathijssen. Westerlo ging woensdag nog met 2-4 onderuit tegen Anderlecht.

De selectie van Westerlo: Van Hout, Verbist, Van Langendonck, Apau, Daems, Mustoe, Schuermans, Christensen, Ruyssen, Heylen, Matthys, Miletic, Henkens, Hyland, Rommens, Buyens, Nikolic, Acolatse, Ganvoula en Strandberg

Verdien geld met jouw voetbalkennis!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 80 euro gratis wedtegoed met een bonus tot 200%! Een gokje op Waasland-Beveren of Westerlo kan je een mooi bedrag opleveren.

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties