Antwerp reageert op deze scherpe manier op weigering licentie

Redactie
| 144 reacties
Antwerp reageert op deze scherpe manier op weigering licentie
Foto: © photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Uiteindelijk blijkt dat Antwerp zijn licentie voor profvoetbal dan toch niet gekregen heeft. The Great Old werd dan wel kampioen in 1B, voorlopig moeten ze naar de eerste amateurklasse.

Antwerp hoopte vurig zijn licentie te krijgen, maar enkele documenten ontbraken uiteindelijk. Naar de continuïteit van de club toe zijn er enkele vragen gerezen.

"Meer bepaald oordeelde de Licentiecommissie (volkomen ten onrechte) dat de club niet de nodige stavingstukken voorlegde met betrekking tot de afkomst van de middelen die werden ter beschikking gesteld aan de club", klinkt het scherp in een persbericht van stamnummer 1.

We zijn overtuigd dat we volgend seizoen in 1A aantreden

"De Licentiecommissie oordeelde over onvoldoende gedetailleerde en actuele informatie te beschikken. De Club is het hier uiteraard geenszins mee eens. De club bevestigt hierbij zonder meer te voldoen aan alle voorwaarden voor het verkrijgen van de Licentie Betaald Voetbal in 1A en alle (al dan niet bijkomende) objectieve stavingstukken hiertoe aan te leveren."

En dus gaat de club in beroep, om toch nog zijn licentie te krijgen: "Inmiddels werd reeds beroep aangetekend tegen bovenvermelde beslissing bij het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS). De club is overtuigd dat we volgend seizoen in 1A aantreden en alle voorbereidingen daartoe worden onverkort verdergezet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties