Izquierdo is nu al terug, maar Preud'homme merkt ook 'probleem' op bij zijn Gouden Schoen

Timothy Collard
Timothy Collard
| 21 reacties
Izquierdo is nu al terug, maar Preud'homme merkt ook 'probleem' op bij zijn Gouden Schoen
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

De aanvallers van Club Brugge vielen de voorbije weken als vliegen. Diaby, Refaelov, Vossen en Izquierdo: allen liepen ze een blessure op. Laatstgenoemde traint al opnieuw mee met de groep. 'Joske' kan dus nog van belang zijn in de titelstrijd, al spreekt Michel Preud'homme met twee woorden.

“Onze geblesseerden zullen op een gegeven moment in deze play-offs terugkeren”, aldus Preud’homme na het gelijkspel tegen Sporting Charleroi. De trainer van Club Brugge hoopt dan ook vurig dat jongens als Izquierdo, Refaelov en Vossen straks alsnog het verschil maken.

“Vossen is nog niet zo lang out, dus hij zal nog in conditie zijn als hij terugkeert”, voegde Preud’homme er nog aan toe. In het geval van Izquierdo, twijfelt de coach van Club net iets meer. “We weten uit ervaring dat Izquierdo na een blessure niet onmiddellijk zijn beste niveau haalt. Dus we zullen wel zien wat het geeft als hij opnieuw in aanmerking komt voor de wedstrijdselectie.”

Veel wedstrijden gemist, maar toch beslissend

Het is dus aan Izquierdo om te bewijzen dat hij er na een blessure wél onmiddellijk kan staan. Ondanks het feit dat Joske dit seizoen al een paar keer in de lappenmand lag, was hij al heel belangrijk voor Club Brugge. Met negen competitiedoelpunten in 21 wedstrijden mogen zijn statistieken meer dan gezien worden.

Nu zal hij echter geen inloopperiode krijgen. Als Izquierdo op het veld verschijnt, zal hij meteen moeten schitteren. In deze play-offs heeft Club Brugge geen tijd meer te verliezen en heeft het alleen iets aan de allerbeste Izquierdo. #PrayForJoske.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties